Llac del Parc de la Creueta del Coll

Obert del 15 de juliol al 31 d'agost, de 10 h a 19 h, tots els dies.

Temporalment fora de servei a causa de les noves mesures pel COVID19

Seguin instruccions donades per l'Ajuntament de BCN districte de Gràcia, la Piscina de la Creueta del Coll romandrà tancada fins a rebre una nova indicació.
Si tens una reserva en curs queda anul·lada i en el transcurs dels pròxims dies procediren a efectuar l'abonament corresponent.

El Llac del Parc de la Creueta del Coll és un llac dintre del parc que cada estiu es transforma en una piscina de bany lliure.
En el període de vacances d'estiu el Districte de Gràcia ofereix, com a alternativa recreativa, un espai controlat i segur per a infants i acompanyants de tota la ciutat, amb un caràcter marcadament lúdic i l'aigua com a element protagonista.
La zona d'aigua complementada amb espai recreatiu i zona de pícnic, donen un caràcter únic a aquest parc que esdevé en un punt de trobada de grups de casals i famílies.

Reserves on-line tancades


Aquest web utilitza galetes pròpies i tecnològiques per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i les vostres preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant, entendrem que accepteu la nostra política de privacitat.

Accepta
Més informació...