Articles

Inscripcions tancades

Degut a l’actual situació que estem vivint, us comuniquem que el programa d’activitats es podrà veure modificat o adaptat en funció de les instruccions, normatives i protocols que indiquin les autoritats de govern, sanitàries o educatives referents.
En el cas que les activitats extraescolars es vegin anul·lades per les autoritats a causa de les afectacions de la Covid-19, us retornarem l'import proporcional de totes les activitats que es suspenguin.

La proposta d'activitats fora de l'horari lectiu, ha d'anar orientada a continuar l'educació dels nens/es mitjançant esports i activitats expressives estructurades segons el seu desenvolupament motriu i moment maduratiu.

La programació de continguts enfocats al desenvolupament harmònic de la personalitat del nen i del seu creixement físic, el correcte aprenentatge de les habilitats tècniques i coneixements tàctics propis de l'esport escollit i la introducció a la competició com a element de diversió adquirint el valor afegit del factor emocional, són com a punts bàsics en el treball des de l’Associació cap a les nostres escoles.

Documentació per descarregar:

Aquest web utilitza galetes pròpies i tecnològiques per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i les vostres preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant, entendrem que accepteu la nostra política de privacitat.

Accepta
Més informació...