Articles

Inscripcions tancades

Degut a l’actual situació que estem vivint, us comuniquem que el programa d’activitats es podrà veure modificat o adaptat en funció de les instruccions, normatives i protocols que indiquin les autoritats de govern, sanitàries o educatives referents.
En el cas que les activitats extraescolars es vegin anul·lades per les autoritats a causa de les afectacions de la Covid-19, us retornarem l'import proporcional de totes les activitats que es suspenguin.
En el cas de les extraescolars d’anglès gestionades per l’Escola SAFA, haureu de consultar directament amb les empreses.

La proposta d'activitats fora de l'horari lectiu, ha d'anar orientada a continuar l'educació dels infants mitjançant esports i activitats expressives estructurades segons el seu desenvolupament motriu i moment maduratiu.

La programació de continguts enfocats al desenvolupament harmònic de la personalitat de l'infant i del seu creixement físic, el correcte aprenentatge de les habilitats tècniques i coneixements tàctics propis de l'esport escollit i la introducció a la competició com a element de diversió adquirint el valor afegit del factor emocional, són com a punts bàsics en el treball des de l’Associació cap a les nostres escoles.

Documentació per descarregar:

Contacte:

mallorca@ae-eixample.cat

Tel. 615 270 145

Horari d’atenció pressencial (AFA Escola Mallorca, Londres 64):

Dimecres i dijous de 16.45 a 18.30 h.

Horari d’atenció telefònica:

De dilluns a dijous de 16.45 a 18.30 h.


Aquest web utilitza galetes pròpies i tecnològiques per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i les vostres preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant, entendrem que accepteu la nostra política de privacitat.

Accepta
Més informació...